Egyre gyorsuló világunkban az utasok egyre magasabb színvonalú, egyre magasabb minőségű és egyre pontosabb utaztatást várnak el a szolgáltatóktól. A piaci igényeket és a saját személyes tapasztalatainkat is alapul véve, a Gardaland Kft. kibővítette portfólióját a Békés Transzfer személyszállítási szolgáltatással, melynek fő profilja az repülőtéri transzfer, vagy elterjedtebb néven „Airport Shuttle” utaztatás.

Célunk, hogy mindezt versenyképes árainkkal, megbízhatóságunkkal és magas minőségünkkel biztosítsuk utasaink számára. Nekünk a privát szektor ugyan olyan fontos, mint az üzleti szféra, ezért nem teszünk különbséget utasaink között. Ön ugyan abban a figyelemben részesül, mint a többi utas.

Miért a Békés Transzfer?

Számlaképes & Engedély

Szolgáltatásunk számlaképes és minden személyszállítási engedéllyel rendelkezik.

Kártérítés

Biztosítási hátterünknek köszönhetően, a Békés Transzfer hibájából keletkező károkért felelősséget vállalunk és megtérítjük azokat. Önhibánkból adódó járatkésésekért szintén felelősséget vállalunk.

Biztonság

Nem lesz gondja a poggyászaival, nem kell aggódnia az esetleges késésekért és nincs szükség több szállítási eszköz használatára útja során

Szakképzett sofőrök

Szakképzett sofőrökkel és biztonságos járművekkel biztosítjuk utasaink kényelmét.

Kényelem

A háztól-házig utazással Ön és családja kényelmesen és egyszerűen juthat el célállomásáig.

Modern felszereltség

Járműveink technikai felszereltségének köszönhetően utazás közben is intézheti üzleti vagy magán ügyeit.

0
0
0
0