A Gardaland Kft 2017-évben hivatalosan, hatósági transzfer engedély birtokában megkezdett belföldi –transzferes tevékenységét a megrendelők megelégedettségének fokozása érdekében, illetve az Oszkár telekocsi oldalon jelentkező igény alapján tovább fejleszti. Cégünk Oszkár Mester fokozattal, továbbá utas, valamint poggyászbiztosítással rendelkezik. E szolgáltatásunk minél magasabb szintű ellátása érdekében kezdésként egy luxus kivitelű Mercedes Sprinter kis busszal állunk megrendelőink szolgálatában, majd ezt követően a megnövekedett igényeknek megfelelően, 2019 évben, egy családi egyteres gépjárművel bővítettük transzferes flottánkat, nyitva a külföldi csomagjáratok igénye felé.

Békés Transzfer

Tájékoztatjuk, hogy a Gardaland Kft 2019-évben megkezdte nemzetközi viszonylatban is a következő szabályszerű szolgáltatási tevékenységeit, a gyorsaság, pontosság, megbízhatóság jegyében:

Csomagszállítási
Csomagszállítási
Kisállatszállítási
Kisállatszállítási
Költöztetési
Költöztetési

Az indított tevékenységünket zömmel Magyarország-Anglia, Anglia –Magyarország viszonylatában kívánjuk végezni, előreláthatólag kétheti rendszerességgel, kétsofőrös túrákkal. Támasztott igény esetén, a tervezett turnusokat rugalmasan kívánjuk kezelni.

A csomagszállítást és a költöztetést Anglia és Magyarország között raktárhelyiség igénybevétele mellett végezzük, így fogadni, és tárolni is tudjuk a küldeményeket, az árukat.


csomagszállítás

KÜLDEMÉNY/CSOMAGSZÁLLÍTÁSI TEVÉKENYSÉG

A tevékenységi viszonylat Angliából Magyarországra - Magyarországról Angliába.

A Gardaland Kft kétheti rendszerességgel tervez csomagokat szállítani Anglia és Magyarország viszonylatában. Nem kizárólag a nagyobb városokra, London területére fókuszálunk, célunk az, hogy Anglia teljes egészét le tudjuk fedni. A csomagszállítási/küldeményszállítási tevékenységünket teljes körűen háztól házig végezzük, ennek értelmében megrendelőink otthonukban, vagy még ezen túlmenően, a munkahelyükön tudják fogadni, vagy onnan küldhetik /továbbíthatják a csomagjaikat, mindezt kényelmesen, családias környezetben tehetik meg. A csomagfelvétel és a várható kézbesítés időpontja előzetesen mindig egyeztetésre kerül.

A csomagfeladás indításához nem kell mást tennie, mint hogy felveszi a kapcsolatot velünk, az állandóan elérhető diszpécserünknél 06/20-424-2762-es telefonszámon, valamint később a pontosítás érdekében, Vaskó István gépjárművezetővel: a 06/20-387-0386-os számon, vagy kitölteni a "Csomag/küldemény……………." menüpontot a megadott weboldalunkon.


KÖLTÖZTETÉS Nemzetközi viszonylatban

Teljes haza költöztetés Angliából Magyarországra, vagy kiköltöztetés Magyarországról Angliába.

A Brexit, vagy egyéb ok miatt szeretne hazaköltözni? Szeretné kipróbálni magát külföldön, nem elégedett a hazai keresettel, vagy csak kíváncsi arra, hogy milyen a szigetországban élni, és esetleg készen áll a költözésre? Ebben a segítségére sietünk, vállaljuk kisebb-nagyobb költöztetések lebonyolítását.

A pontos árkalkuláció végzéséhez kérjük megadni, azt hogy honnan - hova lenne a tervezett költöztetés (városnevek), kb. hány tételre/db (megnevezés) számíthatunk, befoglaló méret, illetve súly megjelölésével. Erre vonatkozóan kérje egyedi árajánlatunkat emailben: transzferpisti@gmai.com vagy a weboldalon található telefonszámok bármelyikén.

A megrendelés lebonyolítása előtt feltétlenül lépjen velünk kapcsolatba.

csomagszállítás

csomagszállítás

KISÁLLATSZÁLLÍTÁS

Kis kedvencét küldené Angliába, vagy hazahozná kutyáját, macskáját, mi megoldjuk Önnek kényelmesen. A ketrecet úgy rögzítjük, hogy kis házi kedvence ne sérüljön, és biztosítjuk a kellő hőmérsékletet, a szellőzést, valamint azt, hogy ne tudjon a sofőrhöz jutni utazás közben, és ha szükséges, a gazdi kontrollja is biztosítva legyen.

Önnek egyedül a szükséges védőoltásokról, azok igazolásáról/állatorvosi igazolásokról, illetve ha van, törzskönyvekről kell gondoskodnia.