csomagszállítás

KÜLDEMÉNY/CSOMAGSZÁLLÍTÁSI TEVÉKENYSÉG

A tevékenységi viszonylat Angliából Magyarországra - Magyarországról Angliába.

A Gardaland Kft kétheti rendszerességgel tervez csomagokat szállítani Anglia és Magyarország viszonylatában. Nem kizárólag a nagyobb városokra, London területére fókuszálunk, célunk az, hogy Anglia teljes egészét le tudjuk fedni. A csomagszállítási/küldeményszállítási tevékenységünket teljes körűen háztól házig végezzük, ennek értelmében megrendelőink otthonukban, vagy még ezen túlmenően, a munkahelyükön tudják fogadni, vagy onnan küldhetik /továbbíthatják a csomagjaikat, mindezt kényelmesen, családias környezetben tehetik meg. A csomagfelvétel és a várható kézbesítés időpontja előzetesen mindig egyeztetésre kerül.

A csomagfeladás indításához nem kell mást tennie, mint hogy felveszi a kapcsolatot velünk, az állandóan elérhető diszpécserünknél 06/20-424-2762-es telefonszámon, valamint később a pontosítás érdekében, Vaskó István gépjárművezetővel: a 06/20-387-0386-os számon, vagy kitölteni a "Csomag/küldemény……………." menüpontot a megadott weboldalunkon.


KÖLTÖZTETÉS Nemzetközi viszonylatban

Teljes haza költöztetés Angliából Magyarországra, vagy kiköltöztetés Magyarországról Angliába.

A Brexit, vagy egyéb ok miatt szeretne hazaköltözni? Szeretné kipróbálni magát külföldön, nem elégedett a hazai keresettel, vagy csak kíváncsi arra, hogy milyen a szigetországban élni, és esetleg készen áll a költözésre? Ebben a segítségére sietünk, vállaljuk kisebb-nagyobb költöztetések lebonyolítását.

A pontos árkalkuláció végzéséhez kérjük megadni, azt hogy honnan - hova lenne a tervezett költöztetés (városnevek), kb. hány tételre/db (megnevezés) számíthatunk, befoglaló méret, illetve súly megjelölésével. Erre vonatkozóan kérje egyedi árajánlatunkat emailben: transzferpisti@gmai.com vagy a weboldalon található telefonszámok bármelyikén.

A megrendelés lebonyolítása előtt feltétlenül lépjen velünk kapcsolatba.

csomagszállítás

csomagszállítás

KISÁLLATSZÁLLÍTÁS

Kis kedvencét küldené Angliába, vagy hazahozná kutyáját, macskáját, mi megoldjuk Önnek kényelmesen. A ketrecet úgy rögzítjük, hogy kis házi kedvence ne sérüljön, és biztosítjuk a kellő hőmérsékletet, a szellőzést, valamint azt, hogy ne tudjon a sofőrhöz jutni utazás közben, és ha szükséges, a gazdi kontrollja is biztosítva legyen.

Önnek egyedül a szükséges védőoltásokról, azok igazolásáról/állatorvosi igazolásokról, illetve ha van, törzskönyvekről kell gondoskodnia.